AKTUELNO

Panić joj je stavio do znanja da ne želi vezu sa njom.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Naredni snimak koji se našao na repertoaru bio je s*ks Nadežde Biljić i Tomislava Panića, zbog čega su se oboje postideli, a onda su dali svoj komentar nakon odgledanog snimka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mislim da je ovo baš lepa stvar i ja ne znam ljude koji to ne rade. Meni je bilo lepo. Ja sam obavila razgovor sa Tomom i ovo se više neće ponavljati. Svima vama želim da vam bude lepo kao i meni - prokomentarisala je Nadežda.
Ja sam saglasan sa Nadeždinom izjavom. Ja ne želim da budem u vezi, niti mogu - rekao je Toma.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja mislim da se Nadeždi Toma sviđa. Ja sam rekla Tomi da više to ne radi, jer mislim da Nadežda ima emociju. Mene je ovaj s*ks podsetio na Tomin s*ks sa Minom - prokomentarisala je Jovana Tomić Matora.
Matora, ti si možda u pravu, ali ja ne želim da mene neko gleda kao žrtvu, da sam ja nekome nešto uzela. Prosto ja sam takva, ja sam teška na emocijama. Možda imam emociju, a da ne želim to sebi da priznam. Kod mene muškarac ima šansu tri puta, svaki put kada mi imao s*ks on mora nešto da priča. Svaki put se osećam kao g*vno, verovatno zato što imam emocije. Rekla sam mu da on i ja više nećemo imati seksualni odnos. Ja imam toleranciju, ali kad završimo, onda smo završili - rekla je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biljićeva je istakla da su njih dvoje postigli dogovor da više neće imati seksualne odnose, ali su svoje izlaganje završili raspravom.

Ja mislim da sam ja žrtva i da mene žene iskorišćavaju. Ona ima jedan kompleks, ali ja ne želim da komentarišem. Ponižavaj me slobodno. Kakva je to faca, šta se to dereš - dodao je Toma.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: CRNO NA BELO! David saznao da je Ana PLANIRALA DA GA ZAVEDE I OSTAVI, evo kakva je njegova reakcija! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'