AKTUELNO

Ne može da joj oprosti određene reči!

Zorica Marković je sedela na travi kraj jezera i osvrnula se sa Nadeždom Biljić i Savom Perovićem na sukob koji je sinoć imala sa pevačicom Zlatom Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Zorica i Zlata su ušle u sukob kada je pušten klip gde Suzana Perović Markovićevoj priča da zna za neku Zlatinu tajnu, koju neće izgovoroti. Neke zadrugari su nagađali da se ta tajna odnosi na odnos sa bivšim učesnikom najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Vladimirom Tomovićem, a konkretno su pomislili da se on sviđao pevačici. Tu je nastao haos, a Zlata se posvađala, između ostalog, i sa Zoricom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Markovićeva je prepričala zadrugarima kako je pokušala sinoć da pomogne Zlati, ali joj je ona rekla da joj se skloni sa očiju, što je pevačicu veoma povredilo.

Kaže mi: "Skloni mi se s očiju!". Niko u životu nije imao razloga to da mi kaže - žalila se Zorica, pa onda dodala da joj je Zlata kasnije rekla da ju je pogrešno čula u raspravi, na šta je Markovićeva imala opasku:
Mene si pogrešno čula? Staniju do sebe nisi čula, Mića te preko puta vređa, ti mu j*beš smrdljivu majku i ti meni kažeš da se sklonim sa očiju? J*bem i tebe i Vladu i baba Maricu! Sa kamatom - besno je rekla pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pročitajte još: SVAKO NA SVOJU STRANU: Evo kako su Ana i David proveli jutro nakon brutalne svađe i isterivanja iz hotela! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'