AKTUELNO

Koraćeva sve pomno slušala!

Marija Kulić važi za jednu od zadrugarki koja je uvek tu da posavetuje mlađe zadrugare. Ona često dobija komentar kako ima realno mišljenje i kako je tu da da majčinski savet. Nakon burne svađe sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem, utehu kod nje je našla i Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se sa Kulićkom osvrnula na situaciju koja se dogodila sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka", pa je ispričala Mariji šta se sve izdešavalo. Marija je zatim iznela svoje mišljenje o tome i rekla je Ani da je ona mislila da je sve to pogodilo zbog komentara Davidove majke Biljane Dragojević.

Ja sam mislila da su ti se vratila sećanja što te je vređala njegova majka, jer kažu da te najstrašnije vređala - iznela je Kulićka.
To mi je mama rekla - ispričala je Koraćeva.
Rijaliti spolja i rijaliti iznutra. Sad si dobra, sad podržava vašu vezu, zavolela te. Na šta to liči? Promenila si se za mesec dana? Ako si bila k*rva, sad više nisi k*rva? Ako si bila sponzoruša, sad više nisi za mesec dana - bila je šokirana Marija.
Ja odavde ne znam ni zašto je to govorila, niti zbog čega - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je dalje nastavila da priča da joj najviše smeta što se David meša u tuđe odnose i tako im otežava situaciju u kući, jer već imaju dovoljno problema oko svoje.

Nemoj meni, ako sam ti najveća podrška da otežavaš - požalila se Ana.
On je tako naučio. Tebe je pokolebao ovaj pritisak, ti si se folirala da ti nije teško, tebe je dotuklo to. Tebi smeta što on nije rešio ovo - izjavila je Marija
Ne smeta mi, on treba da reši zbog sebe - odgovorila joj je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

On je nju folirao, on je nju lagao - tvrdila je Marija.
Nije - poricala je Ana.
Jeste. Ona je bila zaslepljena - zaključila je Marija.

Detaljno o ovome pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Pročitajte još: ONA IMA KOMPLEKS OD NAŠE VEZE: Nadežda otvorila dušu Zorici, pa otkrila da misli da je Suzana ljubomorna na vezu koju je ona imala sa Mikijem! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'