AKTUELNO

Pre samo nekoliko meseci ju je savetovao da će doći do ovoga, a onda ne prestaje da se pravda!

Predstavnici sedme sile imali su pitanje za Lepog Miću, od kog su hteli da čuju mišljenje o raskidu Ane Korać i Davida Dragojevića. Kako je već poznato, Koraćeva je svog dečka isterala prošle noći iz hotela ,,Zadruga", te je večeras Lepi Mića razotkrio sve o njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Vaš komentar na to što je Ana izbacila Davida iz hotela - glasilo je pitanje novinara za Lepog Miću.
Sad sam zapazio jednu rečenicu koju je Ana rekla, i ne verujem Davidu, jer je sve priznao. Aleksandrine laži nisu dokazane, tako da neke stvari tu ne piju vodu. Ona može da kaže da veruje svom dečku, ali ne može da kaže da veruje u njihove laži, već u Davidove laži, to što je on priznao da je lagao, ne znači da je i Aleksandra lagala. Što se tiče njihove svađe, samo govori da sam ja bio u pravu za ono što sam joj govorio. David ništa nije demantovao, on govori samo da on nju voli. On sada ima problem sam sa sobom, što je navodno pričao sa nekim, za šta nema dokaza. Aleksandra ima dokaz, jer ima prsten. Što se tiče Ane, ona je upala u zamku, ali je sinoć pokazala ono što treba da pokaže. Pokazala mu je da mu ne veruje. Njoj će voda doći preko glave. Ona nije svesna šta se dešava napolju. Ona ne zna šta Davidova majka misli o njoj. Tebe Aleksandra nije koštala, a ti si nju koštala! Ti si pristala na to, zašto mu nisi rekla:,,Marš u p*čki materinu" kad je došlo do toga. Ti si njoj uzela dečka! Ti tražiš opravdanje! Ti snosiš deo odgovornosti, jer si ista kao on! On je njen verenik, nije tvoj - pričao je Mića.
Ma kako sam ja mogla da uzmem njoj dečka, ako je on hteo ovo. Ja nju napadam kada ona ustane i napadne mene - pravdala se Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'