AKTUELNO

Da li je bila potpuno iskrena?

Zlata Đurković ustala je kako bi odgovorila na pitanje urednika portala Pink.rs i novinara Darka Tanasijevića. Ono što je zanimalo Darka jeste tajnu koju je Zlata otkrila Suzani Perović, a koju bi, kako je pevačica izjavila, mogla da je ,,zabetonira".

Koja je to tajna koja Suzana perović zna, koja bi te zabetonirala i da li ima veze sa Vladimirom Tomovićem - upitao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Ništa spektakularno, ali ja neću reći. Ma kakvim Vladimirov Tomovićem. Ja ću te još jednom zamoliti, u suprotnom neću odgovarati na pitanja. Ova tajna koja postoji između nas dve je smešna - pravdala se Đurkovićka.
Ukoliko je ta tajna toliko smešna, zašto je ne otkriješ - postavio je Darko dodatno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

U vezi je sa mojojm anskioznošću i sa još jednom osobom sa čijim sam doktorom bila. Bila je pre toga sa mnom u garderoberu i rekla mi je da joj je žao što tu tajnu nije odnela kod Drveta. Meni je stvarno smešno, da možda smo se mi poigrale, ali ste vi otišli previše daleko. Žena je pre toga ušla u garderober da kaže to i pre nego što smo mi zavitlale tu priču - odgovorila je Zlata, a Zorica Marković uhvatila se za glavu.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'