AKTUELNO

Zadrugari su bili iznenađeni zbog onoga što su čuli.

Budući da je Zlata Đurković istakla da je na osnovu pogleda svoje rijaliti cimerke Suzane Perović zaključila da je ona imala s*ks sa Mikijem Đuričićem, i ova tema je došla tokom emisije "Pitanja novinara" na večerašnji repertoar.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega se ograđuješ od svoje prvobitne izjave o s*ksu Mikija i Suzane. Ti si rekla da je do s*ksa došlo, da se to nije desilo u kupatilu, ali da jeste na imanju, a potom si rekla da misliš da je došlo do s*ksa i da si to zaključila na osnovu Suzaninog pogleda. Kakav je to Suzin pogled koji odaje da je ona imala s*ks sa Mikijem
Ja sam bila pristutna više puta kada su oni ispoljavali strasti, ali ne takvim situacijama. Njihova situacija je bila burna i lepa. U jednom trenutku, određeno veče ja sam pomislila da će se to dogoditi. Na osnovu ljubavi i strasti koje sam videla, ja sam mogla to da zaključim. Ja nisam povukla svoju izjavu, ja sam rekla da to mislim. Ja smatram da Suzana to ne bi uradila u kupatilu. Ja sam to rekla kao svoje mišljenje - rekla je Đurkovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoja cimerka Suzana je prema tvojim rečima imala potencijalno s*ks. Ti znaš da je ispitujemo i da ona uvek peni kada se spomene seksualni odnos i ti tek tako kažeš da misliš da si na osnovu njenog pogleda zaključila da oni imaju s*ks.
Ja kažem da to nisam videla. Ja verujem da je do toga došlo - rekla je Zlata koja se našla u nebranom grožđu zbog izjava koje je rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVET MU SE SRUŠIO! Lazar POKUŠAO da izgladi Anin i Davidov odnos, ona TUŽNA rekla OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'