AKTUELNO

Ne može da se oporavi posle njenih reči.

Voditelj Ognjen Amidžić večeras je obavio i intervju sa Suzanom Perović, koja je nastavila da poriče da je imala vrelu akciju sa Mikijom Đuričićem, ali je priznala i da su je reči jedne zadrugarke posebno pogodile.

Foto: TvPink Printscreen

Promuklost mi traje već mesecima, nešto mi smeta da ne mogu da se oporavim i zvučim kao pokvarena ploča. Malo više sam umorna, premorila sam se, na izdisaju sam. Umorilo me je sve ovo, ova teška psihološka igra. Ja nisam dovoljno elokventna da bih mogla da pariram ljudima u nekim situacijama, ne psujem, ne tučem se, ostanem nedorečena. Meni je ovo prvi put u ovakvom psihološkom rijalitiju. Ovo je bilo jako zanimljivo dok nije počeo da se približava kraj, dok nisu počeli više da obraćaju pažnju na ove "škode", ja se ne snalazim - počela je Suzana, a zatim ispričala u kakvom odnosu je sa Zlatom Đurković.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata me nije izdala, jer da bi me izdala ja bi morala da joj nešto poverim. Ona je jako duhovita, elokventna, pametna žena. Bez obzira na sve, mi smo imale rasprave, suze, smeh, ovo nisu prirodni uslovi, nas dve se loše snalazimo ali plivamo. Ona je meni jedna od najbližih zadrugara, ali ja dugo nisam kontala njen smisao za humor, ona zna da ubaci i nekog crvića, ali neko takav je potreban ovde. Ona je jedna dobra duša. Mi svi imamo svoje slabe trenutke, pa je to možda iskoristio da kaže da ona mafija. Zlata i ja smo se to veče šalila. Ja sam se njoj poverila za nešto lepo što mi se desilo, ona me nikad nije izdala, tako isto i ona meni. Mi smo počele tu priču u garderoberu, ovde to dobija preozbiljnu dimenziju. Sredinom septembra smo nešto pričale, ona je meni rekla nešto zdravstveno, a Milan me je pitao da li je to ima veze sa bivšim zadrugarom, to nema nikakve veze sa Tomovićem. Ona je udata, ima četvoro dece, nikakvo gledanje nije bilo. Oni su imali sukob, a nikada mene nije pitala da učestvujem u tome - navela je Perovićeva.

Zatim je pevačica otkrila i kakav odnos ima Jovanom Tomić Matorom, ali si sa Marijom Kulić, te se i rasplakala.

To je ona ironično rekla, jer je Marija ispričala priču. Njena uloga je da pljuje, a ona je ovde najmanje realna i najmanje merodavna da daje mišljenje. Marija mene ne voli, mene ne zanima njeno mišljenje. Kad je Marija ispričala to, Zlata je ironično rekla "Nije bilo tu nego negde na imanju", ja sam je pitala šta priča, ona mi je rekla "Eto baš hoću". Ona je ispričala 1001 verziju priče. Nije bilo s*ksualnog odnosa između mene i Mikija - tvrdila je Suzana, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon žestoke svađe sa Suzanom Matora potražila UTEHU U Sanji! Opipala je njene butine, a onda je pao STRASAN POLJUBAC! (VIDEO)

Imala sam raspravu sa Matorom, ona je devojka kakva jeste, ja ne mogu da dozvolim da me prevaspitava, ja njoj ne zameram, osim jedne rečenice, to mi je toliko teško palo da sad mogu da počnem da plačem. Ona može meni da kaže sve i svašta. Želim da idem kući. Ne mogu ovo više da podnesem. Njeno to objašnjenje, to efektiranje dok priča i dok objašnja. Ona mene može da pljuje, ali rečenicu koja je rekla "Ja da imam majku kao ti, ja bih se ubila". Ona je mene za srce ujela, ona poznaje moju ćerku, ona je vaspitana devojka za primer. Ja ću da prekinem komunikaciju sa njom. Neću je komentarisati, ali tako me je ujela za srce - rekla je Perovićeva kroz suze.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'