AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi još jednom obavio intervjue sa zadrugarima. Njegovi gosti su zadrugari čije su priče potresle Belu kuću tokom protekle nedelje.

Foto: TvPink Printscreen

Sagovornice ovog puta bile su Zorica Marković i Jovana Tomić Matora. One su ispričale Ognjenu svoje mišljenje o Zlati Đurković i Suzani Perović, pošto su sa njima u sukobu.

Definitivno sam bila u pravu, a ona (Suzana) mi je i potvrdila da je sve to njihova igra, a i da nije rijaliti igra. Koji čovek bi voleo da takva slika ide o njemu napolju? Štagod da njoj kažeš, ona meni kaže: "Ko si ti?". Kaže da se sad sa Zlatom dogovorila da ide kući i da ona i Zlata znaju šta rade i da imaju pravo na to. Što se onda buniš ako ti neko kaže da igraš igru? Ja toliko nisam ulazila u te priče dok je Miki bio tu. Razočarala sam se - ispričala je Tomićeva.
Ja sam razdvojila dve priče. Vladimir Tomović i Zlatija, to mene ne zanima. Mogu samo spomenuti da sam bila pozvana u tu ekipu žena protiv njega, ja sam odbila. Što se Suzane priče, gde sam se najviše iznervirala. Njih dve sede do mene, pljuju produkciju, ništa im ne valja, hoće da izađu odavde čistog obraza. Ne može da se neko folira osam meseci. Zlata je ustala, Suzana se naljutila, da bi drugi dan to sve bilo okej. Očigledno su ostvarile cilj, zaintrigirale narod, svaka čast na tim forama. Ne mogu da kažem da je i 100% fora, nego da žele i da sakriju istinu. Suzana je izmanipulisana od strane Zlate. Ne treba meni Zlata, niti mi treba Suzana, ali ako su napravile problem same sebi ovde, ustani i reci istinu i budi ono što jesi. Oni nisu ono što jesu - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Onda su nastavile da ih komentarišu.

Pravo da ti kažem, meni je to jako smešno. Ja sam ih nazvala "klimakterična mafija". Ja sam ih provalila kod hotela da se stvarno dogovaraju - ispričala je Zorica.
Imali smo glasanje o dvoličnoj osobi, očigledno postoji između njih dve, ja mislim da se one ne gotive. Danas sam se iznervirala, pozlilo mi je. Ja jedno, ona drugo. Ili si to, pa možeš da budeš loš čovek ili zaista želiš da igraš rijaliti - rekla je Matora.
Što se Zlatije tiče, ćutala sam do sad. Ja znam ceo njen život, moraću da progovorim - otkrila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'