AKTUELNO

Koraćeva mu ovo neće oprostiti.

Marko Marković bivši učesnik "Zadruge 2" večeras se vraća u rijaliti, zajedno sa Eleonorom Miljković. Pred ulazak u Belu kuću, voditelj Milan Milošević ih je ugostio u studiju televizije Pink i tom prilikom sa njima obavio intervju.

Foto: TvPink Printscreen

Marković je ispričao da više nije u vezi sa Minom Vrbaški, a onda se dotakao i Ane Korać koja je tvrdila da njih dvoje nikad nisu ni imali romansu.

Nismo više u vezi. Ona više ne misli da smo u vezi, posle nekih pitanja. To je njeno nepoverenje bio je razlog više da se ugasi to. Razmišljao sam da li da uđem sa njom u bilo kakvu priču, jer sam joj govorio da želim da ostanem u korektnim odnosima sa njom i kad raskinemo - naveo je Marko, a onda osuo paljbu po Ani:

Foto: TvPink Printscreen

Ja smatram ako sa nekim spavaš, ako imaš akcije ispod jorgana, da ste u vezi. Nismo imali odnose. Ona je moje najveće razočarenje, realno. Sve ukupno je razočarenje. Mislim da sam ja bio samo alka u jednom lancu, kad je Aleksandra izašla da se ona samo spojila sa Davidom, samo je čekala. Demantovala je samu sebe više puta. Ja nisam znao da mi nismo u vezi. Samim tim je o sebi lošu sliku odala. Ne kajem se što sam bio sa njom u vezi, sve je jedna velika škola. Moraću da preispitam samog sebe, da li je to Ana Korać ili neko drugi.

Milan je pitao Marka kako su njegovi roditelji reagovali kada su čuli za njegovu vezu sa Minom iako je ona priznala da se ranije bavila najstarijim zanatom.

Od svojih roditelja uvek imam podršku šta god da radim. Sam sam doneo odluku da prekinem. Unutra kad ste vidite deo stvari, a napolju vidite sve. Video sam mnogo stvari za koje nisam znao - naveo je ovaj zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon žestoke svađe sa Suzanom Matora potražila UTEHU U Sanji! Opipala je njene butine, a onda je pao STRASAN POLJUBAC! (VIDEO)

Voditelj je želeo da zna da li Marković smatra da je Eleonora zaista Ana Korać za siromašne, što su mnogi zadrugari tvrdili.

Nikako, mislim da Ana samo sa svojim estetskim zahvatima pokušava da liči na nju, za njenu visinu ne postoji estetski zahvat - naveo je Marko pred sam ulazak u Belu kuću.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'