AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo!

Voditelj Milan Milošević započeo je na ovonedeljnom "Pretresu nedelje" temu o odnosu Mine Vrbaški i Marka Markovića. Prvo se povela priča oko njihovog raskida i tome da li je bivša učesnica Miljana Arsić bila razlog raskida. Marko je negirao da je bio sa njom, iako je na društvenoj mreži Instagram izbačen stori koji to sugeriše.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je onda ispričao zašto se ohladio od Mine.

Više nekih razloga ima. To neko nepoverenje, 90% njeno nepoverenje me ohladilo. To je jedan od glavnih razloga. Posle ono što je rekla drugarici: "Znaš šta treba da radiš, blokiraj" - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Onda se Mina Vrbaški oglasila i ispričala kako se oseća posle njegovog povratka u Belu kuću.

Ja sam u njemu pronašla nešto lepo. On me je čak u nekim situacijama i promenio. Žao mi je što nisam njemu poslala po Nenadu te papire što sam pisala. Malo mi je čudno, prvu noć kada je ušao, videla sam Noru i njega i nisam znala da li je to neka veza. Krenula sam da plačem, sve emocije su mi se pomešale. On je meni i dalje drag i volela bih da mogu da ostanem prijatelj sa njim. Da mogu da promenim to, ja bih volela, ali ne zavisi to od jedne osobe - ispričala je Mina.
Meni su se ugasile emocije - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku voditelj je upitao Marka da li mu se sviđa Dorotea Jovanović, pošto se oko toga polemisalo ovih dana, on je negirao, a Zlata Đurković se ubacila i ironično prokomentarisala da se njoj sviđa, pošto su je zadrugari ovih dana optužili da joj se svideo drugi Crnogorac, Vladimir Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Na kraju je Marko otkrio prema kome gaji simpatije.

Eleonora. Možda ništa ne bude između nas ovde, ali tako je kako je - rekao je Marko.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'