AKTUELNO

Miljkovićeva je istakla da ne podržava prevaru koju je David priredio Aleksandri.

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak ugostili su u radio emisiji Eleonoru Miljković kako bi sa njom popričali o svim aktuelnostima iz Bele kuće, ali i kako bi saznali kakvo mišljenje ima o svojim cimerima.

Budući da su zadrugari primetili da postoje simpatije između nje i Marka Markovića, ona je otkrila da li bi bila u vezi sa manekenom.

Foto: TvPink Printscreen

Da sam htela da uđem u vezu sa njim, ja bih ušla. Ja sam njemu rekla da ne želim vezu sa njim. Ja sam izašla iz duge veze i još uvek gajim osećanja prema bivšem dečku - pričala je Eleonora i istakla da neće biti u vezi sa Markovićem i da će ostati prijatelji.

Potom je Miljkovićeva prokomentarisala svoj odnos sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, pa otkrila kakvo mišljenje ima o njima.

Za sada smo okej. Sanja i ja smo top, prijatno me je iznenadila, korektna je, iskrena, slatka. Matora mi je malo hladnija od Sanje, na distanci je. Kada sam videla napolju to naše češkanje, to je katastrofa, sramota - ispričala je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj, Makednonka je otkrila da ne podržava prevaru koju je David Dragojević priredio Aleksandri Subotić uplovivši u vezu sa Anom Korać.

Stvarno mi je teško, žao mi je Aleksandre, kad sam videla Davida koliko je propao, ostario je od stresa, žalim i njega i Aleksandru, ali ne podržavam to što je David uradio. Ne podržavam prevaru - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'