AKTUELNO

Ostao je pri svom stavu.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gledaoce je iznenadio postupak Karađorđa Subotića koji je danas tokom još jednog izazova u nizu odlučio da ignoriše pravila igre i odbije da učestvuje zbog čega su svi bili izloženi kazni. On nije hteo da lakira nokte što je bilo u sklopu današnjem izazova.

Ja neću da učestvujem u tom zadatku jer je to vređanje mene i moje muškosti. Neću da nastavim da se igram ovako. Ako treba, sad mogu da napustim rijaliti - govorio je Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On se skinuo go i samim tim je obrukao ćerku i celu porodicu. Mogao je taj svoj lažni ponos da malo spusti i namaže lak. Sad tako sve muškarce ovde vređa - rekla je Ljuba, a onda se umešala Zorica Marković:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ni kroz jedan zadatak nas niko nije ponizio ovde. Mogao je da namaže i da skine odmah. Ovde nas ima dosta i doveo nas je u nezgodnu situaciju. Pokazao je da je sebičan - komentarisala je pevačica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Karađorđe Subotić

'