AKTUELNO

Posvetila mu pesmu Nataše Bekvalac.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentariše što njena ćerka Miljana Kulić sada moli Lazara Čolića Zolu da njihova ljubav dobije poslednju šansu, bilo je pitanje koje je noćas dobila Marija Kulić od strane publike.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rekla sam. Sramno, ponizno, odvratno... Sramota! Bruka sebe, bruka mene, bruka sestre... Molim je da to ne radi! Pokušavam i lepo i grubo... Ja to ne podržavam kod žena - pričala je Marija, a onda je i Luna Đogani iznela svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to: "Molila"... Ja nikada u snimku nisam videla da sam rekla: "Molim te, Marko". Ja samo nisam mogla da prihvatim da ćemo da raskinemo zbog tih nekih primera u tim momentima. Previše ste preuveličali to. Od muve pravite magarca. Nemam šta da kažem. Ja sam rekla činjenicu kako sam se osećala u tom trenutku. Svaka situacija koju ja uradim, a nije primerena, se preuveličava. U ljubavi nema ponosa za mene i nije ništa poniženje. Mislim da Zola voli Miljanu, za nju se vidi da ga voli! - rekla je Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Luninog izlaganja Miljana Kulić je odlučila da na pitanje koje je voditelj pročitao odgovori pesmom, pa je zato zapevala pesmu Nataše Bekvalac "U meni su dve", a zatim se popela na sto.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'