AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta joj se dešava!

U okviru ovonedeljnog zadatka, u kome se bore žene protiv muškaraca za prevlast, Veliki šef je zadrugarima poslao nekoliko zanimljivih izazova.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se danas muškarci trkali u štiklama, a žene u vojničkim čizmama, stigao je novi zadatak za zadrugare. Oni će morati da što pre promene sve četiri gume na automobilima.

Foto: TvPink Printscreen

Odabrani zadrugari su odmah prionuli na posao, a Zlata Đurković i Suzana Perović bile su najglasnije, jer su ih ostale žene savetovale kako da brže urade posao, što je njima zasmetalo nekoliko puta.

Foto: TvPink Printscreen

Zadatak se odužio, a muškarci su vodili sve vreme, dok Zlata i njena ekipa nisu uspevale da zamene gume, što je pevačicu jako frustriralo, te se nervirala i bila je besna zbog toga, a nekoliko puta je i podigla glas na zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KARMA JE K*ČKA! Luna se razočarala u Zlatu zbog OVOG poteza, a onda joj je Đurkovićeva nagovestila da ima SKRIVENE NAMERE! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta. Igra se nastavlja, sve dok sve gume ne budu skinute.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'