AKTUELNO

Kad joj spomenula prošlost, skočila i napravila haos!

Ana Korać ustala je i napala Aleksandru Subotić tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca". Koraćeva je sebi dala za pravo da komentariše Aleksandru tvrdeći da je njena priča lažna.

Foto: TvPink Printscreen

U redu je kada se o meni priča loše, kada David priča sa Anom, a kada ja kažem nešto, to je problem! Soraja te je odj*bala! Dokazalo se da si prostituka! Plavi most - započela je Aleksandra, pa je Ana prekinula.
Vi ne pripadate ovde! Ja sam miljenica Drveta i ja pripadam ovde! Ti pripadaš da ideš u podrum! Vraćajte se svi u podrum! Za sve to što pričaš dokazaćeš na sudu! Kači se na mene! Ne možeš nam ništa! Ja sam cvetić, pusti ti mene na miru i budi prostituka! Pošto si aseksualna, izgledaš kao trandža! Dođi i uhvati me za moju g*zu - vikala je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

I mami je doveo j*bača iz kladionice. Nisam znala da Aleksandra ide, ali za njega znam. Za žene je normalno da puše k*rac koliko ja znam, ali za muškarce nije. Njega k*raju u Americi, znam ime dekice koji to radi. Slike postoje na Instagramu, sam ih je kačio kreten dok su renovirali od njenih para - otkrila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'