AKTUELNO

Imala je već spremljen odgovor!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Tomu Panića, a bilo je o odnosu sa Stanijom Dobrojević. Naime, kako je već poznato Stanija i Toma nemaju lep odnos, a on je čak umešao u sve Kristijana Golubovića.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo dobro je poznato da u kući Hefnera devojke nemaju srce, što govori da se nabijala Kristijanu Goluboviću bez emocija. Ona je tvrdila da je bila na nekom programu, moja devojka je išla tamo kad je bila na fakultetu, nisam znao da se preko tog programa dobija zelena karta, ja prvi put čujem za to. Bio sam kod njih u kancelariji i znam kako rade, jer je moja devojka išla. Ona se predstavlja lažno, u Americi se udala za papire, kako bi ostala tamo. Ne znam kako preko tog programa odlaziš u Hefnerovu vilu! Opšte je poznato da se zečice prodaju - odgovorio je Toma.
Toma je nebitan! Otišla sam na takmičenje kod Hefnera, odlazili smo u vilu, tamo gde je njegovo dvorište. To je bilo par godina pred njegovu smrt. Samo su ga izveli, devojke su vrištale, taj dan mi je bio dvadeset peti rođendan, to mi je bila odskočna daska za srpske medije. Druga stvar, razapinju me zbog Kristijana, sve ih boli moja pobeda, rekla sam da ne pokušavaju da se peru preko mene! Vi niste muškarci, vi ste pederi, foliranti, ološi! Živite kod mame i tate, živite od devojaka! - brujala je Stanija.

Potom je Stanija uputila poruku Vladimiru Tomoviću, te mu je poručila da i dalje čuva pismo koje joj je poslao preko stare zadrugarke, Višnje Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'