AKTUELNO

Sada se kaje zbog ranijih poteza?

Marko Miljković prišao je Luni Đogani nakon završene emisije ,,Pitanja gledalaca", jer je hteo da joj skrene pažnju koliko mu je neprijatno kada se tušira zajedno sa njom pred kamerama "Zadruge 2".

Đoganijeva, naravno, to nije shvatila na pravi način, te je odmah digla nos u vis, jer ona nije videla ništa loše u tome što je pričao Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi je to normalno, meni to nije normalno. Sa tobom je druga priča! Popio sam, nisam znao šta radiš! Neću da me bude blam, tebi je to uopšteno, meni nije! Moraš ti da rasprd*š tu celu priču, ali dobro, sutra će biti sve u redu, treba mi da se iskuliram. Ti znaš koji je problem. Čoveku od 35 godina ne stoji da bude usnimljen da je u tuš kabini go, da mu se vidi g*zica. Mene je to blam, to je polu pornić, blam me je što sam imao sa tobom polupornić. Razumeš šta hoću da ti kažem? Ne trebaju mi takvi kadrovi u rijalitiju! Mene je blam od toga! - pričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Što se kupaš go inače? Budi srećan što sam ja bila tu, ništa loše nisi uradio. Da je to bilo pa da ukapiram. Bilo je toliko stvari, puštali su klip gde se čuju naši uzdasi! Razumem te, i dalje mi nije jasno, ali neka bude da razumem. Iskuliraj se, koliko ti treba dana, ne znam šta treba da ti kažem! - odgovorila mu je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'