AKTUELNO

Dragojević je objasnio šta je suština njihovog nesporazuma.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Na narednom snimku koji je prikazan zadrugarima moglo se videti kako se Lazar Jeremić žalio na svog rijaliti prijatelja Davida Dragojevića jer on nije prilikom kupovine namirnica nije mislio na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mu kupio i brijač i kupku. Ja njega kad god pitam on kao ma kupi mi šta hoćeš. Kad se sprema nešto, on nikad ništa neće. Šta je on tražio ja sam mu doneo. Lazar i ja imamo veoma lep odnos i Lazar mene voli. Brendon, ako mu ne daš hranu, on sve vređa. Lazara to nervira jer je on nas vređao i ja sam mu sad kupio sve. Najveći problem je što sam ja kupio Brendonu sve što je tražio a pored Lazara sam prošao i nisam ga pitao da li je hteo još nešto - pričao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja razumem da ste vi drugari. Iz Davidove priče, dečko tebi ništa nije uradio, a tebe je to toliko pogodilo, ti si plakao, a dečko ti ništa nije uradio - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MILJANA IZABRALA NAJBOLJEG FRAJERA U ZADRUZI! Kulićeva odlučila da to bude momak zbog kog je često PATILA I PLAKALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'