AKTUELNO

Smeta joj što je Marko popustljiv prema Radoniću.

Modna blogerka Luna Đogani pobesnela je tokom ranih jutarnjih časova na Branislava Radonića Brendona nakon saznanja da je ogovarao nju i Marka MIljkovića i pričao kako je zadrugar postao papučar otkako je u vezi. Svoj bes i histeriju Luna je preusmerila na svog dečka i očitala mu lekciju.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Luni je zasmetalo što je Marko bio previše popustljiv prema Brendonu i davao mu hranu dok mu je on radio iza leđa i ogovarao ga, pa je osula paljbu po njemu:

Ja ti ovde jedina želim dobro. Kad ti kažem nešto poslušaj me nekada. Ideš po kući i ljudima daješ sve. Magarac, Marko Miljković, eto to si ti - vikala je Luna.
Šta sad, šta me briga? Boli me d*pe. On nije loš, ja sam mu davao cigarete kako bi sklonio ljude od mene koji mi ne prijaju. Moraš da imaš razumevanja u tim situacijama, jer ja za tebe imam - uzvratio je Marko Luni..

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa tobom kao da sam mu mama. Neću da imam takvu osobu pored sebe. Ne voli me, iritira me. Ja osećam njegovu energiju da me ne voli, uvek sam spuštala loptu samo zbog tebe. Kako ti je neko prirastao srcu tako mu i daješ nešto i pravdaš ga - nastavila je Luna da prekoreva Marka dok se on pravdao da nije tako.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MRTVO PUVALO! Stanija ISPROZIVALA Eleonoru, pa joj rekla da ne može da OSVOJI Vladimira, Mića URLAO na nju! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'