AKTUELNO

Da li je posvetila Miljkoviću?

Miljana Kulić večeras je tokom "Igre istine" imala nekoliko trenutaka u kojima su zadrugari posumnjali da joj se i dalje sviđa Marko Miljković. Ona je priznala da ima novu simpatiju koja se nalazi u Beloj kući, a zatim rekla da ga i dalje voli, ali ne na način na koji ga je volela tokom prve sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je probala da okrene sve na šalu, pa je tako njegovoj sadašnjoj devojci Luni Đogani uputila par šaljivih komentara, pitajući je da li će se naljutiti na nju kako bude nakon kraja njihove veze sa Markom. Njena majka Marija Kulić bila je ubeđena da Miljana sve to radi kako bi napravila svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu ljubomornim, ali većina zadrugara nije delila to mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se emisija završila, Miljana je odlučila da iskoristi vreme pred spavanje za vežbanje. Kako se od svog povratka na velelepno imanje u Šimanovcima žalila da se previše ugojila, ovaj njen potez ne bi čudio, ali nekoliko puta je izjavila da planira da smrša tek kada izađe iz rijalitija. Miljana je vredno radila i sve vreme pevala, delujući srećno i zadovoljno, kao da se stvarno zaljubila.

Foto: TvPink Printscreen

A onda je uradila nešto što će zasigurno opet naterati zadrugare da posumnjaju u to da joj se sviđa Miljković. Naime, dok je izlazila iz kuće, Kulićeva je sve vreme pevala hit pesmu "Ne mogu godinama da te prebolim", koju izvodi popularna pevačica Danijela Vranić.

Ne mogu godinama da te prebolim. Bez duše telo dajem, nikog ne volim. U svima tražim te ja - pevala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je ovu pesmu posvetila Marku i da li je odlučila da dovede svoju liniju do savršenstva kako bi ga preotela od Lune, ostaje nam da saznamo u daljem toku rijalitija.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'