AKTUELNO

Bilo je mnogo ljubavnih varnica između njih dvoje.

Dragna Mitar večeras je napustila "Zadurgu 2", pa je posle izbacivanja odmah došla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde su je sačekali i novinari.

Foto: TvPink Printscreen

Pripadnike sedme sile je interesovalo da saznaju sve o Draganinom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša, sa kojim je ova zadrugarka razmenjivala ljubavne poruke u Beloj kući.

Pišem latinično, štampana slova. Ja sam bila okupirana svojom pričom, svašta nešto me je snašlo, on se tako uključio u moju priču, dosta drugih ljudi se uključilo. Bilo je dosta informacija koje je on izneo netačnih, to njegovo predstavljanje. Iz te priče je krenuo naš sukob, ne znam ko se zaigrao tu rijaliti. Da je meni 20 godina ja bih se tu igrala, ništa mi se ne bi stavljalo na teret, ali drugačije je sve napolju, drugačije unutra. Došlo je do nesporazuma, prekinuli smo druženje. Shvatila sam da sa kojim god muškarcem krenem da se družim, krene takva neka priča - navela je Dragana, a zatim dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Sećam se te noći, ja sam pričala, on mi je dodavao čaše vode jer mi se sušilo grlo. On se umešao u priču jer eto ne voli lažove.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'