AKTUELNO

Nema lepo mišljenje o njoj!

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje novinar je imao za Staniju Dobrojević, a odnosilo se na Eleonoru Miljković, koja je Dobrojevićevu okarakterisala kao "lošu osobu i dr*cu".

Još pre mog izlaska iz "Zadruge" ona je ušla, nije se ni pozdravila tad. Čak imaju i snimci kada prevrće očima, moja armija sve prati, videla sam raznorazne klipove kako priča sa Lepim Mićom kako čeka Tomovića. Tomović je mene nazvao i pokazao mi je poruku što mu je pisala na Instagramu i rekao da će je blokirati. Nazvao je "ova". To je bio način da dobije moje poverenje i da me kupi tim činom. Po njenom povratku ovde promenila je stav prema meni, rekla mi je da je sa Vladimirom sve u redu i da me brani u spoljnom svetu. Pitala sam kako je krenulu između nje i Marka, ona mi je rekla da je on njoj prvi pisao. Bora je izneo neke stvari, koliko god da sam taktičar, ja puknem. Ona neće da prizna da je prva pisala i da je blokirana - ispričala je Stanija, a novinar je upitao Dobrojevićevu zašto je Eleonora tokom "Igre istine" pozdravila Vladimira i da je rekla Maji da je Tomović rekao za Staniju da fejkira, na šta je ona odgovorila:
Možda postoji nešto što je on zgrešio, a da ja ne znam. Ali, naravno da verujem više sebi i njemu, nego Mići i njoj i ljudima koji ovde spletkare kako bi uništili nečiju vezu. Tu znam da je sto posto lažov. Mislim da ovo dalje radi da bi mene provocirala. Kakve Nore, kakvi bakrači? Da je priznala vezano to za Instagram, ja bih joj verovala za sve. Možda se i čuo sa njom, zna on da je ona tu samo da napakosti. Apsolutno joj ne verujem ništa, devojka lepo izgleda, ali je mrtvo puvalo. Nema tu ništa, meni lično ne smeta, ali mislim da je došla da me provocira - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'