AKTUELNO

Kulićeva ne može da oprosti Zoli to što je nije poštovao.

Miljana Kulić je raskinula vezu sa Lazarom Čolićem Zolom jer je počela da sumnja u njegova osećanja prema njoj, a sitnice su doprinele da konačno preseče i donese odluku. S druge strane, i Lazar je bio taj koji je bio izričit u svojoj nameri da svojoj ljubavi sa Miljanom neće dati drugu šansu, čak ni onda kada ga je molila da se pomire. Kulićeva je čak i fizički nasrnula na di-džeja jer smatra da je nije dovoljno poštovao.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana danima ne prestaje da priča o Zoli, a tokom dana utehu je našla u Bori Santani kome se poverila da su je emocije prema Čoliću prošle, a da je za to zaslužan niko drugi nego on i njegovo ponašanje.

Za svakim momkom sam plakala, ovo (sa Zolom) kao da nije ni bilo. Kad je on mogao da bude 'ladovina... Kad je Lepi Mića mogao sve ono da izgovori, da on posle toga postavi pitanje Lepom Mići, od samog početka su moji neprijatelji bili njegovi prijatelji. Iskoristio me je, ja sam platila tu pesmu. Ja sam mu verovala, mislila da ima nade za njega. Izvukao je ono najgore iz mene - žalila se Miljana Bori.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OVO SE MARKOVIĆU NIMALO NEĆE DOPASTI! Lazar se POLUGO PRIPIO uz Eleonorinu izvajanu zadnjicu, pa uradio ovo! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'