AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno kad je ovo čuo!

Zadrugar Lazar Jeremić privukao je veliku pažnju svih ukućana svojim ponašanjem koje se znatno promenilo u odnosu na njegovo učešće na samom početku.

On je sa nekoliko zadrugara imao ozbiljne sukobe, ali povrh toga i dalje daje sve od sebe da opstane u prijateljstvu sa Davidom Dragojevićem. Svi su zaključili da Jera prema njemu oseća opsesiju, a nije isključeno ni da među njima preovladava neka vrsta posebnih emocija.

Foto: TvPink Printscreen

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" takmičari su odlučili da iznesu svoj stav i mišljenje o njemu, a među bila bili su Lepi Mića, Marijana Zonjić, Branislav Radonić Brendon i Jovana Tomić Matora.

Lazar ide tu, kruži, kuva, sprema, znači sve. Samim tim on nama daje sumnju. Previše je to za normalno oko, ali nije sporno da su prijatelji. To nametanje brige o Davidu, ja mislim da ni njegovi roditelji nisu brinuli tako. Lazar neke stvari radi smišljeno, zna gde da upakuje priču. On se druži i sa Sandrom i sa Anom, samo što mu je Ana bliža - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uvek bila prijatelj, ali kada nije obostrana emocija njemu će kad tad nešto zasmetati. David mnogo voli Lazara, pričam stalno sa njim. Mi delimo neko mišljenje što se tiče Lazara, ali mislim da je Lazar generalno...mnogo se dao u prijateljstvu, da je počeo da gubi sebe. Malo pre sam prokomentarisala. Takva sam ja u ljubavi. Davidu je preča Ana, to je normalno, ali Lazar je takav. On obraća pažnju na sve. Nemoguće da je sa Zoricom imao konflikt i ona kada pređe preko toga, ona je okej. Rekla sam mu da ne radi takve stvari. On je meni rekao da se njemu sve vreme nešto skupljalo - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je tu od starta sa Davidom, koliko se ja sećam. I sad kad je sa Anom, on se samo sa Davidom druži. Ne mislim da je zaljubljen, samo je posesivan - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

On je naklonjen ka Davidu, on radi sve kao on. Prvo mi je bilo čudno, ali sam se navikao. Mene ne interesuje da li je on gej ili bi - rekao je Brendon.

Kako je izgledalo ovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'