AKTUELNO

Na rubu raskida?

Blogerki Luni Đogani je došla žuta minuta pa je nakon plesanja odlučila da se obrati dečku Marku Miljkoviću jer je sve vreme tokom žurke sedeo, kockao se i gledao Miljanu Kulić koja je vrtela zanjicom ispred njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hoćeš da se igramo ti i ja rijalitija, je l' moguće da mi ovo radiš, šta ti hoćeš od mene? Ne ide mi u glavu da uzmeš novac od nje, koja nam je svašta uradila - govorila je Luna u čudu.

Marko je već bio iznerviran, pa je odmah počeo da se brani argumentima da ni Luna nije cvećka i da i te kako zna da uradi nešto što njemu ne prija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti mene ne poštuješ, odgovori mi, da li namerno radiš ovo, uzimaš novac od nje. Šta sam ti uradila loše uradila da mi ovo radiš? Je l' ti treba priča, rijaliti da se priča o tebi, nisam ti dovoljna - pridikovala je Luna.
A šta si ti radila, odgovaraš na pitanja koja ti ona postavlja o Slobi Radanović, da l' si ti normalna, ti se igraš ovde, ne ja. Treba da te boli uvo za sve - govorio je Marko, pa je Luna nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hoćeš li da raskinemo, je l' to poenta? Da ne budemo zajedno. Da li tražiš razlog da ne budemo zajedno - vikala je Luna, a Marko joj je odgovorio:
Luna, poštovanje mora da bude uzajamno, jebi*a - kratko je dodao.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'