AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i dalje vode rat u Beloj kući otkad su zvanično raskinuli veridbu, a novac i njihov zajednički život nakon rijalitija i dalje je glavna tema u Zadruzi 2.

Ove noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" došlo je do žestokog sukoba između njih dvoje, a u raspravu je ušla i Marija Kulić, a sve zbog pitanja koje je voditelj Milan Milošević postavio ovoj zadrugarki.

Kažeš da ti je Zola dužan, a koliko si ti njemu dužna što te je trpeo i održavao? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Dužan mi je, da. U par navrata sam rekla da to ne treba da mi vrati. Ja ću da se ponavljam kao papagaj. Kad je Mića vređao mene i moju majku, on je posle toga postavio pitanje Lepog Miće. Ja sam ovde ušla, on koliko je dužan on to zna. Milion puta sam rekla da ne ispadnem kontradiktorna, ja sam u tu ljubav verovala, ja nikoga nisam slušala. Sa mamom sam se svađala svaki dan, sa dadiljama sam se svađala. Ja sam shvatila da čovek bez obaveza nije čovek, ja nikada ni jednog muškarca ne bih trpela na grbači osim mog sina. Mislila sam da će i on da radi i da se bori za ljubav i da bude muškarac u našoj vezi. Vređala sam ga, to je bio trenutak moje nemoći i slabosti, jer sam se osećala kao muškarac. Ništa on meni nije dužan, to sam govorila. Ali, kad sam videla koliko me gazi, što me uvek napadao u pabu kad sam bila u konfliktima bila sa ljudima. Ja sam tada rekla da kad je Lepi Mića vređao moju majku, mene, sestre, izgovarao najmizernije reči, on je posle toga njemu postavio pitanje. Uzela sam mu budžet, pošto je toliko bezobrazan i pošto nam Lepi Mića kaže sve što bi nam on rekao, videće. Tako ću da vratim sve svoje pare! On je meni ispričao da je bez novca, ja sam ga dovela u Niš. Nikad nisam gledala našu vezu kao neku korist. Htela sam isključivo iz ljubavi - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ovo što je ona rekla, samo mogu da odgovorim da je ona osoba koja je mene maltretirala. Ja je nikad nisam uvredio. Što se tiče novca, ona je meni dala 2000 eura i založila lap top. A što se tiče mojih stvari, preko 2500 eura je nestalo, mom kumu je tražila 800 evra na zajam! Ona je te pare prokockala! Tako da, kad sve svedemo račune, ona meni treba da da pare! Laž, laž, laž! - branio se Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sve plaćala, sve sam pričala najbolje o njemu! I novinarima i nagovarao me da na Instagramu snimam lajvove - rekla je Miljana.
Kad budeš vratio 38000, tad ćeš da dobiješ stvari, marš! Rekao je Boban menadžer da će zube da ti polomi! - vikala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još Miljana ispričala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'