AKTUELNO

Nije joj bilo lako da otkrije ovo.

Zorica Marković doživela je pravo razočarenje kada joj je Nadežda Biljić prethodne noći ukrala hranu, a nije želela da joj prizna to. Međutim, iako je pevačica ignorisala još jedan Nadeždin pogrešan potez, ona je besna svima ispričala kako je Zorica maltretira i samim tim izrazila želju da napusti Zadrugu.

Zbog toga su se žestoko posvađale u toku dana, a sada je Markovićeva hladne glave pozvala Nadeždu na razgovor i očitala joj lekciju za sva vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mene deseti put lažeš bez razloga! Ja sam ti rekla da uzmeš sve, ali da mi kažeš! A ne da ja napadam druge ljude! - počela je Zorica.
To je nešto što mene muči i hoću da idem da se lečim! - priznala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam samo razočarana bila kad sam čula da si rekla da te ja maltretiram! Ti maltretiraš samu sebe, u Tomu si zaljubljena! Ti si tako uradila i prošli put kad ti dođu lutke! Ti lupaš na kapiju! To meni ne možeš pripisati nikada! Zato sam rekla, treba da te je sramota! Ja sam poslednji čovek u Zadruzi koji ti misli dobro! Sama si rekla hiljadu puta da sam sve u pravu što ti kažem! Koji ku*ac meni treba da ja trošim svoje vreme i energiju i reči. Kažem ti da to ne radiš! Budi Nadežda, drug, laf, pravi karijeru! Mene ako uzmeš bilo šta da lažeš, ja ću napasti Brendona i evo ti problema! A, sve možeš da uzmeš i poslednje! Ti to vrlo dobro znaš! Izvini što nisi shvatila! - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Izvini što sam tako odreagovala! - rekla je Nadežda.

Kako je izgledala ova rasprava, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'