AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Veliku pažnju privuklo je druženje Marka Miljkovića i Miljane Kulić, a sve zbog blogerke Lune Đogani koja je zbog indirektnog napada na nju i njenu vezu doživela nervni slom.

Mnogi su zaključili da Marko ne bira sredstva kako bi se istakao u ovom najgledanijem rijalitiju, jer joj je mnogo puta pokazao nepoštovanje. Međutim, ovoga puta je i Miljković bio razočaran, jer je Luna spomenula bivšeg dečka Slobodana Radanovića, a voditelj Milan Milošević mu je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" uputio i jedno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je problem da Miljana intervjuiše Lunu, kad ti stalno ponavljaš kako se sprdaš sa Miljanom? - pitao je jedan od gledalaca.
Miljana je rekla da ja ne poštujem Lunu i kako ona ne poštuje mene. To je očigledno i da li će doći do promene, videćemo. Jedno te isto se ponavlja. A, ja sam Luni više puta rekao da pominjanje svog bivšeg partnera sadašnjem partneru je direktno nepoštovanje sadašnjeg partnera. Lepo sam joj skrenuo pažnju da to ne radi i da mi to smeta, ne volim to. Međutim, ona je dala sebi za pravo da Miljani odgovara na te provokacije, a ja sedim pored nje i znam da je ona namerno to uradila. Što se tiče nepoštovanje, toga je bilo sa obe strane i to je problem - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Sasvim slučajno smo se dotakli teme o Slobi, ništa nije bilo pozitivno. Ja sam tu da se sprdam, da se igram i izvlačim iz vas ono najgore - rekla je Miljana.

Đoganijeva je ponovo bila nervozna zbog ovih izjava, pa mu je pridikovala za stolom misleći da kamere to neće snimiti.

Foto: TvPink Printscreen

Baš me poštuješ, vidim. I šta nju briga šta ću ja da radim, bre? Idi i ti pričaj sa drugima, budi kul sa svima. Ja ti nisam prijatelj ovde - pridikovala je Luna za stolom.

Foto: TvPink Printscreen

Ti pričaš Miljani Kulić te stvari - podsetio ju je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

'