AKTUELNO

Đoganijevoj nije bilo ni malo prijatno zbog ovoga.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Na narednom snimaku koji je prikazan zadrugarima, oni su mogli videti kako je izgledao trenutak kada je Marko Miljković pozajmio od Miljane Kulić 2000 dinara, zbog kojih je žestoko zaratio sa Lunom Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ponudila još para, ja sam to uzeo. To je sprdnja, meni je to interesantno. Osoba o kojoj ja nemam lepo mišljenje, trčkara po apartmanu meni po pare dok ja sedim u kazinu. Ja ću te pare da vratim zato što sam gospodin. Kad budem dobio na kocki, vratiću - prokomentarisao je Marko nakon odgledanog snimka.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek je uredno vratio. Zameram mu što kada je uvek dobijao na ruletu, on nikada mene nije častio. Za mene ovo nije sprdnja. On to zbog svoje devojke Lune Đo mora da priča da se opravda da kaže da je sve sprdnja, a do pre neki dan mi je pričao kako sam najinteligentnija, najlepša. On mene ovde mora da naziva ružnim imenima, a posle toga je on uzeo novac od mene. Ja odlično znam da mene ovde Marko najviše voli, na koji način, ali to morate njega da pitate. Ja znam da ovaj dečko mene u duši voli, ceni i poštuje. Da sam ja slobodna on bi nešto pokušao i sa mnom - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovu situaciju vidim onako kako to Marko vidi. On nju gleda sa podj*bavanjem. Ja sam rekla Miljani da Marka ne zanima ona. Kad je ona rekla da hoće da pozajmi Marku novac, ja nisam to dozvolila. Ja sam se razdrala tad na nju da mu ne daje taj novac - prepričavala je Marija Kulić.

Luni uopšte nije bilo prijatno da sluša ove Miljanine i Marijine reči, te je sve vreme držala pognuto glavu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OD MENE MOGU DA OČEKUJU NAJGORE! Matora i Zorica ŽESTOKO osule paljbu po Miljani i Zoli! ONO ŠTO SU REKLE ĆE VAS ŠOKIRATI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'