AKTUELNO

Popovićeva priznala da je veza sa Pinkovom zvezvom bila samo rijaliti ljubav.

Zadrugari će večeras imati priliku da vide šta su sve pričali proteklih dana, a što su hteli da sakriju od kamera. Voditelj Milan Milošević će u emisiji ,,Gledanje klipova" razotkriti sve tajne stanara Bele kuće.

U narednom video-prilogu zadrugari su videli flertovanje Marijane Zonjić sa Markom Petruševićem Petrućijem tokom rođendana Maje Marinković. Rebeka Popović, Petrućija bivša devojka bila je šokirana snimkom koji je videla.

Bože Gospode! Milane, ima li ovo kraja - bila je šokirana Rebeka dok je gledala snimak.

Foto: TvPink Printscreen

Simpatično mi je, samo mi je malo glupo. Ne bih ja, teško mi je, možda bih i bio sa njom, ali sada ona da gleda kako se mi ljubimo, ne bih mogao da joj to uradim. Ružno je prema njoj - izjavio je Petrući.
To je njegovo pravo, rekao mi je da ne bi to uradio ovde zbog mene. Ja znam dosta toga da progutam, ali kad presečem nešto tu je kraj. Oni mi i idu nekako zajedno. Ako misle da treba da budu zajedno, neka budu. Dok je mene on interesovao, ja sam se zalagala za tu vezu. Te suze sam preplakala - dodala je Rebeka, ali kada ju je voditelj upitao da li je njihova rijaliti veza, Popovićeva je potvrdila.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani, Zorica Marković i Lepi Mića takođe su izneli svoje mišljenje o ljubavi između Rebeke i Marka, ali su se onda dotakli i odnosa sa potencijalnom novom devojkom, Marijanom.

U video-prilogu pogledajte detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'