AKTUELNO

Ne može da bude miran, ako nema devojku.

Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući nakon emisije izašli su ispred Bele kuće kako bi porazgovarali o njihovom odnosu. Iako su do skoro bili u vezi, njihova ljubav se raspala kada je Rebeka saznala da je Marko u emisiji ,,Magazin in" ljubio Draganu Mitar, koja je bila u sklopu jedne igre kao karton.

Foto: TvPink Printscreen

To sam hteo i da kažem, ja sam sa tobom i onda mi čestitaju kao. Ne opravdavam ja to moje ponašanje, ja tebe kao pravim ljubomornom, to je klinački. Da si mi ti dala toliku emociju, ne bih ja radio ovo. Šta sam te ja povredio u emisiji? Šta sam ja loše uradio? Ja ne mgou da čekam i da patim. Ja napolju kada me riba ostavim, ja nađem novu ribu kako bi zaboravio ribu pre. To me je učio i ćaletov drug - izjavio je Petrući.
Povredi to malo čoveka, ja sam tebi dala emociju i poverenje. Izvini Davide nisam te prepoznala. A šta je bilo na rođendanu sa njom? Ne postoji nijedna druga devojka sa kojom možeš da šetaš? Rebeka je bila samo povređena. Ja protiv Nadežde, Dragane i Marijane, nemam ništa - odgovorila je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'