AKTUELNO

Ovo su svi čekali, ali se razočarala u odgovor.

Ono što su svi čekali celo veče, to je suočavanje bivših partnera. Miljana Kulić postavila je pitanje svom bivšem vereniku, Lazaru Čoliću Zoli, a želela je da zna da li bi joj oprostio sve što su izrekli jedno drugom i da li bi se pomirio sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

Zola, pitanje za tebe. Radili smo mnoge stvari zajedno i to smo priznali ovde. Ja sam tebe povredila, uvredila ti znaš koga, znaš da nisam to mislila. Ja tebe i dalje volim i nedostaješ mi i hoću da te pitam. da li bi mogao poslednji da mi pređeš preko reči koje sam ti izgovorila, pod uslovom da nkada više ne nasrnem na tebe? Koliko me voliš od 1 do 10? - upitala je Miljana.
Evo da vam odgovorim, iskreno na pitanje, malo mi je glupo što me pitaš pred ljudima. Iskreno da ti kažem, sve te uvrede koje si mi izgovorila i sve, nikakav problem ne bi bio da ti oprostim, ali moje mišljenje je da ne bi mogao da se pomirim sa tobom više. Kad bi me pitali ljudi ovde, na stranu sve te uvrede, i sad da mi dođe ovde neko i da mi kaže ko bi trebao da pobedi, to bi bila ti. Ne bih imao ni želju, ni volju što se tiče mog emotivnog gledanja prema ženama, svaka volja za bilo kakvom ljubavlju je trenutno ubijena. Ti znaš da ja tebe ništa ne lažem, bez obzira koliko ti mene voliš. Jednostavno, meni svaki dan prolazi kroz glavu neke stvari, za koje ti znađ. Bilo bi stvarno normalno da mi ostanemo u normalnim odnosima, ali da se pomirimo, nisam spreman da se pomirimo - odgovorio je iskreno Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Povređena Zolinim odgovorom, Miljana je ustala i pokušala da ponovo ponizi svog bivšeg verenika, te je rekla da ga je ponovo stavila na test, jer je želela svima da pokaže da je Lazar nije voleo.

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'