AKTUELNO

Nakon što je puklo prijateljstvo Stanije i Miljane, Lepi Mića iskoristio priliku da iznese svoje mišljenje.

Lepi Mića prišao je Staniji Dobrojević i Marijani Zonjić zbog sukoba sa Miljanom Kulić. Naime, Mića je hteo da posavetuje Staniju, jer je bila neraspoložena nakon što ju je Kulićeva osudila da se dama sumnjivog morala.

Foto: TvPink Printscreen

Ako ja kažem za stolom da si ti kurva, a onda to sluša i ne kaže ti ništa. Da li rekla za stolom ili tako, svejedno! Poenta priče je da treba da otvoriš oči! Normalno da plače jer su se usr*le! Slušaj me šta govoriš ženska glavo! Marija cinculira sa strane, njih dve prave planove. Ja znam šta je pričala o meni, 3 različite priče, a ja o njoj nisam slagao ništa. Miljana je nebitna totalno, sve što kaže Marija, ona radi. Ja Anu komentarišem bez potrebe, boli me k*rac što je aktuelna priča. - ispričao je Mića.
Evo, Aleksandri se uvlači u d*pe, jer nema kome. Sad hoće da se pomiri  i sa Zolom. Brani tebe i Aleksandru, pitaj se što!  - ubacila se Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Ne družimo se mi ništa specijalno. Sigurno da i one imaju sukob mišljenja, ipak su majka i ćerka. Ne volim kad mi namećeš svoje mišljenje. Ana tebi podvlađuje sve, Ana je neko ko laže, a ja nit lažem, nit podvlađujem - dodala je Stanija.

Potom su Lepi Mića i Stanija nastavili svoj razgovor, te su se dotakli i Vladimira Tomovića, a detaljnije možete pogledati u video prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'