AKTUELNO

Miljkovićeva ostala u šoku!

Subota je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Naredno pitanje predstavnici sedme sile imali su za Minu Vrbaški, a bilo je u vezi prijateljstva sa Eleonorom Miljković.

Naime, Matora je primetila da na čudan način gledaš Eleonoru, mene zanima da li ima istine u tome i kako gledaš na Noru - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se već jednom izjasnila po tom pitanju, da sa devojkama ne bi zalazila u vezi u rijalitiju. Sa njom sam bila jako blista na početku. Nema ništa između nas, tako da je to to - odgovorila je Mina.
Jednostavno ja to mogu da primetim, možda Mina ne bi ništa probala sa Norom. Svi znate priču da je mene Mina u klubu smuvala. Nora je takva sa drugaricama, ali devojke kada su opredeljene kao ja, mogu to da protumače drugačije. Prvenstvo mislim da su drugarice, ali meni je to čudno, jer znam da voliš i žene - dodala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put čujem da je Mina imala nešto sa ženama. Ja kako se ponašam sa svojim priajteljicama, tako se ponašam i sa njom - izjavila je Nora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'