AKTUELNO

Koraćeva je otkrila i da su imali i konflikt zbog toga.

Predstavnici sedme sile večeras imaju mogućnost da postavljaju pitanja stanarima Bele kuće o dešavanjima koja su obeležila nedelju za nama. Zadrugari, ali i milionski auditorijum je primetio da Ana Korać često provodi vreme u društvu bivšeg dečka Marka Markovića, pa se zbog ovoga ponovo našla na meti novinara.

Ana je priznala da je upravo zbog ovoga ušla u konflikt sa Davidom Dragojevićem kome je zasmetala njena bliskost sa Markovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Primetili smo da si u poslednje vreme bila u društvu Marka Markovića i da mu se smeškaš. Zanimljivo je da si uvek u istom društvo sa Markom kada David nije tu. Kako se ti osećaš kada si u društvu Marka Markovića.
E pa, David i ja samo imali raspravu zbog Marka. On je meni rekao da mu smeta da što sam ja blizu Marka. Što se tiče Marka, ja nemam svađu. Osećam se neprijatno zbog Davda - odgovorila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Da je sama u društvu sa njim, meni to smeta, a kad je sa mnom može slobodno. Ja protiv Marka nemam ništa - rekao je Dragojević.
Tu ne postoji nikakva emocija, niti bilo šta - odgovorio je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SAMO ZBOG LUNE SE SUZDRŽAVA DA NE EKSPLODIRA! Gagi KIPTI OD BESA zbog Anabele: Posle svega što mu je uradila, rešio da joj uzvrati KAO NIKAD DO SAD!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'