AKTUELNO

Preko su im bile potrebne ove stvari!

Kada se završilo proglašenje pobednika poslednje "Zadrugovizije", svi zadrugari su brzo potrčali ka Beloj kući kako bi se presvukli i pogledali šta su dobili za svoj trud.

Foto: TvPink Printscreen

Dvostruki pobednici ove večeri bili su Aleksa Savić, Savo Perović, Zorica Marković, Jovana Tomić Matora i Lazar Jeremić. Naime, oni su osvoji simpatije kako stručnog žirija, tako i novinarskog, pa su odmah potrčali u pab kako bi videli šta su osvojili, a odmah su krenuli da otvaraju misteriozni paket koji su dobili.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo mesto na Fejsbuk glasanju, gde je pristiglo više od 500.000 glasova, kao i drugo mesto u SMS glasovima, osvojile su Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić. One su otrčale u spavaću sobu kako bi otvorile misteriozni paket. A onda je usledio šok i u jednoj i u drugoj grupi.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, iako su očekivali slatkiše, zadrugari su dobili ono što im je preko potrebno zbog nehigijene u kući. Stanija je u svom paketu pronašla truleks krpe, dok su pobednici u pabu u svom paketu pronašli džoger.

Foto: TvPink Printscreen

Pobednici SMS glasanja, što mnogi zadrugari smatraju najbitnijom nagradom, Luna Đogani i Marko Miljković, dobili su u svom paketu tuš. To je oduševilo zadrugare, jer  im se upravo tuš pokvario ovih dana, a nisu imali para za popravku. Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadrugovizija

'