AKTUELNO

Zonjićevoj nije nimalo bilo prijatno zbog ovoga.

Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević su na sinoćnoj "Zadrugoviziji" odnele pobedu putem Fejsbuk glasanja. Bane Čolak je i te kako imao mišljenje o njihovom nastupu pa je istakao da mu se nije dopalo pevanje Zonjićeve.

Što se tiče Miljane sve vreme sam se krstio. Ja sam rekao da je Stanija bolje otpevala pesmu nego što je ona, a to ne treba sebi da dozvoli jer je ona pevačica. Da joj je bio bolji prošli nastup od ovog i da je pobedila zahvaljujući Staniji. Ona ni za jednu "Zadrugoviziju" nije našla zamerku u sebi - izneo je Bane mišljenje o ovoj zadrugarki.

Foto: TvPink Printscreen

Videla bih ja tebe na sceni. Mene ne zanima njegovo mišljenje. Mi nismo preslušale našu matricu - pravdala se Marijana.

Povodom ovoga oglasila se i Stanija Dobrojević koja je istakla da je bila na ivici da odustane od takmičenja, ali da je ipak dobro što je ostala zajedno sa njom na sceni. Osim toga, Stanija je istakla da je najveći problem njen cimerke Marijane nedostatak samopouzdanja.

Htela sam da je stavim u prvi plan. Smatram da Marijana treba da poradi na svom samopouzdanju. Lako je biti radni pevač i tezgaroš. Potrebna je želja, trud i rad - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BEZ IMALO SRAMA! Miljana Kulić priznala da se NE KAJE zbog reči koje je na Zadrugoviziji uputila Zorici Brunclik: Zadrugari priznali zbog čega su se KRSTILI tokom njenog nastupa (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'