AKTUELNO

Koraćeva je ostala bez komentara.

Kao i svakog ponedeljka, nakon izbora potrčka i omiljene osobe, voditelj Milan Milošević je započeo emisiju “Pretres sa Milanom”. Ovo je jedan od omiljenih trenutaka svih učesnika, ali i gledalaca “Zadruge 2”, kada svi zadrugari otkriju svoje tajne.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa između Davida Dragojevića i Ane Korać bila je sledeća tema koju je voditelj 'pretresao''. Ona je otkrila da joj je David jedva priznao da je razlog rasprave Marko Marković sa kojim je ona bila u vezi pre nekoliko meseci, ali su raskinuli jer je Koraćeva shvatila da joj se dopada David.

On je ljubomoran na Marka. Naravno da mu smeta što vidi kad pogledam čoveka. Rekao mi je da smatra da ne osećam istu strast prema njemu kao pre. Govorila sam mu da treba da mi priča sve. Ja sam sve promenila zbog njega. Toliko sam sigurna u ovu ljubav sa njim. On je čovek mog života - pričala je Ana Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Anin komentar sumirala je Stanija Dobrojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam gledala taj početak njene veze sa Markom Markovićem. Ani se dopao Marko. On je išao i sa svima se smeškao, a Minom je imao nešto. Zbog toga je ona njega šutnula. Posle je videla Davida. Skinula ga je Aleksandri. Posle dve godine. Ona traži takve muškarce, koji će samo nju da gledaju - rekla je Stanija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Stanija Dobrojević

'