AKTUELNO

Lepi Mića je izneo stav, vezan za Sanjino potomstvo.

Emisija ,,Pretres nedelje" uvek donese turbulentno veče u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević zakoračio je na velelepno imanje, nikad spremniji da sa zadrugarima prelista sve najinteresantnije događaje koji su se desili tokom nedelje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poziv koji je imala Sanja Stanković šokirao je javnost jer je njena majka rekla kako njena devojka Matora ne treba ništa više da priča, tačnije da ''začepi'' usta za sva vremena. Jovana je to podnela vrlo teško jer je smatrala da ima podršku od Sanjine majke, bez obzira na sve.

Jovana priča o mom životu ono što sam ja rekla. Nisam imala podršku za sve što sam radila. Nisam htela da pričam o nekim problemima. Pitala sam mamu da li je ljuta na Jovanu. Ne možemo sada da pričamo o tome. Rekla mi je da je bolje da imam Jovanu, a ne nekog ko će da me maltretira - rekla je Sanja, a onda je Matora rekla šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iskreno, jako se loše osećam. Sanja se trudi da me oraspoloži. Sve što sam rekla kod Drveta jeste jer imam grižu savesti. Baš sam zavolela njenu mamu. Razumem je kao majku. Razumem je. Želim da se izvinim. Ispada da sam joj neprijatelj. Osećam se kao da nemam podršku njenih prijatelja i porodice - govorila je Matora.

Sanja je potom priznala da će bez obzira na mišljenje svoje majke ostati sa Jovanom, planirajući zajedničku budućnost i svoju karijeru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta god da bude napolju, mi ćemo ostati zajedno. To je sigurno - otkrila je Sanja.

Lepi Mića je komentarisao kako Sanjina majka nikada nije prihvatila da joj je ćerka u vezi sa Jovanom, ali i da pre svega želi da vidi ćerku u ulozi majke. Jovana je potom priznala da joj to neće uskratiti, pa i da sama ima tu želju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

'