AKTUELNO

Njihovom ratu se ne nazire kraj.

Naredno pitanje koje je Darko Tanasijević postavio bilo je upućeno Davidu Dragojeviću, a Darko je želeo da čuje koja je najveća Davidova laž koju je izgovorio u "Zadruzi".

Kad sam prestao da volim Aleksandru, nju sam štitio, rekao sam da ću to raditi do kraja. Moja laž je bila da sam je voleo, prestao sam da je volim, počeo sam da gledam drugu devojku. Skakao sam ovde i pričao da je volim i dalje - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je ustala njegova bivša verenica Aleksandra Subotić i podsetila ga na jednu situaciju zbog koje se on postideo.

David je već bio u vezi sa Anom kad je bio nominovan i kad je imao 80% glasova, njega su u tom intervjuu pitali šta mu je najteže palo, on je rekao da mu je najteže bilo kad sam ja napustila "Zadrugu", on je tad bio u vezi sa Anom - rekla je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam nju štitio tad. Sad je sve već otišlo predaleko. Ja sam nju štitio i bio sam uz nju do poslednjeg dana. Meni je bilo žao što je ona izašla, to nema veze sa njom kao sa devojkom. Žao mi je bilo što je ona to uradila sebi, nije bilo emotivno - rekao je Dragojević.
Zašto si po Petru Tojagiću poručio da voliš Aleksandru i da se ne brine - pitao je Darko dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Mislio sam da mogu da izdržim ovde da ne pokažem emociju. To je bila lažna nada. Nisam hteo da priznam da sam već zaljubljen u Anu. Moja greška je što sam davao lažnu nadu - rekao je David.
Mogao si da sačekaš da se rijaliti završi da raskrstiš sa mnom, znaš ko te čeka kući, a ovako si ispao muškarac bez "m" - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'