AKTUELNO

On je upućen u svaki detalj.

U današnjem izdanju emisije "Radio Amnezija" gostovao je Savo Perović. On je pričao o svom sinoćnjem gostovanju u emisiji "Amidži šou" gde je govorio o navodnoj ljubavnoj aferi sa Marijanom Zonjić, pa je detaljnije pojasnio o čemu se radi.

Foto: TvPink Printscreen

Bila je neka prepiska sa mojom mamom o Marijani, ja sam rekao da ne želim da odgovaram jer sam stavio tačku i ne želim da komentarišem ništa vezano za Marijanu. I te kako je između nas postojala simpatija, komunikacija i druženje, nije bilo veze. Poljubili smo se u usta, ali s*ksa nije bilo. Nikada nije postojalo da mi ulazimo i da pravimo priču, već smo bili u komunikaciji, pa je bilo priče da nam se možda nešto desi ovde - rekao je Perović.

Savo je izneo svoje mišljenje i o tome što David Dragojević i Marko Perović sinoć nisu smeli da odgovaraju na pitanja već su pili čudne koktele u emisiji sa Darkom Tanasijevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da više ne žele da upadaju u neprijatne situacije. Nisu želeli da se nešto dalje produbljuje, jer oba para su popustili sa živcima, hteli su da izbegnu dalje priče - naveo je Savo.

Za kraj svog gostovanja zadrugar je prokomentarisao i vezu svoje najbolje prijateljice Lune Đogani koja je trenutno na staklenim nogama.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče njihovog odnosa rekao sam već sinoć, ne želim da ulazim u dubiozu njihove veze jer je ta veza turbulentna, ni oni ne znaju šta će i kako će. Ona nije pogrešila što se tiče izbora, ali Marko pravi neke greške koje ne bi trebalo, to inaćenje i kontriranje, kao i sada. Nisu ni komunicirali, mimoilaze se, mene takve stvari nerviraju. Ovo je prvi put da sa Lunom nisam previše pričao o ovoj situaciji. Luna sama treba da odlučič i da joj ne trebaju saveti ni moji ni bilo koga drugog - istakao je Perović.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'