AKTUELNO

Priznaje da je mnogo pogrešio.

U današnjoj emisiji "Radio Amnezija" još jedan gost kod Bore Santane i Baneta Čolaka bio je Marko Petrušević Petrući.

On je ovom prilikom pričao o svojoj devojci Rebeki Popović koja je napustila rijaliti pre nekoliko dana, što je njemu veoma teško palo.

Foto: TvPink Printscreen

Odvratno se osećam od kad je izašla, kad je bila nominovana mi je bilo najteže, sad mi je iz dana u dan lakše. Ali sve kad pogledam ovde me podseća na nju, gledam ka krevetu - praznina, navikao sam se, zavoleo sam je. Znate kako je to počelo, kao sprdnja, neozbiljna veza, čisto da imam devojku, onda sam se zaljubio i postalo je zeznuto. Loše se osećam, jedva čekam da je vidim, kajem se što sam pravio gluposti, ne kažem ni da je ona bila presveta, ali se bolje ponašala od mene. Pustio sam suzu, rekla mi je kad je izlazila "Ne brini čekam te, nemoj da praviš gluposti". Ispoštovaću je, pozdrav za nju - rekao je Petući.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su voditelji pročitali poruku koju je posala navodno Rebeka.

Morala sam da se čujem sa Tamarom i da popijem kaficu sa njom. Jedva čekam da ti ispričam detalje, a ni ona nije imuna na tvoj boravak u Beloj kući. Čekamo te u finalu obe, na tebi je da odlučiš. Mnogo te volim i ljubim, tvoja Rebeka - pročitali su voditelji što je oduševilo Petruševića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'