AKTUELNO

Nije mogla da se smiri!

Voditelj Milan MIlošević stigao je u Belu kuću, a svi učesnici strepili su zbog emisije ,,Pitanja gledalaca" s obzirom na to da su svesni da će se i ove noći otkriti nove tajne pojedinih, a mnogi će morati da obrazlože neke svoje postupke koje su privukle veliku pažnju javnosti.

Jedan od njih bio je Marko Miljković koji je u proteklih nekoliko dana imao žestoke sukobe sa Lunom Đogani, a tim povodom mu je postavljeno još jedno pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Zamerio si Luni, jer je rekla da ćuti. A ti nakon sastanka vičeš i govoriš da je glupača - konstatovao je gledalac.
Da, ja umem da uvratim! Rekao sam, da! Takav sam, jednostavno, ne tolerišem više takvo ponašanje! Ne pripisujem njenim godinama to, ni zbog njene karijere, ni psihičkog stanja! Znači: ,,Od*ebi" i ,,Je*em ti mater" ne tolerišem! I to da kaže devojka koju volim! Ja ne znam šta drugo i kako ljudima da nacrtam - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da će početkom juna biti kraj. Ja vidim ovde da se to stvarno dešava, ja ne znam kad će Luna da shvati da oni nisu jedno za drugo. Ja mislim da Luna trpi već duži period, mesecima. Mislim da je skontala da on nije za nju, ali ona je zaljubljena u njega, to je druga priča - počeo je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Meni preko njega ne treba marketing! To se on igrao, a ne ja! Ja ovde mogu da budem sama i da ne pričam ni sa kim! Ja sam od sebe napravila ime i prezime, oni su nebitni! I onda dođu i nakače se na mene, pa me maltretiraju! - rekla je Luna kroz plač.
Ja to više ne mogu da trpim! Sve je počelo od ,,Je*em ti mater"! - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Tomislav Panić

'