AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Zadrugari su ove noći odgovarali na ,,Pitanja gledalaca", a zbog pojedinih ukućana došlo je do ozbiljnih sukoba. Voditelj Milan Milošević je zamolio Lazara Čolića Zolu da ustane i odgovori na jedno pitanje koje je zaprepastilo sve njegove cimere.

Rekao si da bi bio sa Majom? Otkad ti se Maja sviđa? - glasilo je pitanje za Zolu.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen me je pitao u emisiji da nije Miljane, sa kojom bi devojkom bio. Ja sam rekao da bi to bila Maja ili Nora. Video sam da mi se Maja smeška, pa sam to rekao, nas dvoje smo stvarno drugari - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da ja Miljanu poštujem, a što se Zole tiče, imam super mišljenje o njemu. Nikad nisam doživela neprijatnu situaciju. Pre neko jutro se budim, a on meni kaže: ,,Majče, sanjao sam slatke snove" - ispričala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić se potrudila da ostane ravnodušna na ovo što je čula, ali je ipak imala potrebu da prokomentariše.

U inat svim dušmanima, ja Maju izuzetno poštujem, najdraža mi je ovde. Miljana je sa Zolom završila još pre dva meseca u svojoj glavi. Što se mene tiče, Majo, izvoli. Nema potrebe da ima poštovanje prema meni, da smo u vezi, to bi bilo okej. Ja se sećam svake situacije, naš prvi konflikt je nastao zbog Nore. Luna i ja smo prošle kroz istu situaciju. Luna i Marko se svađaju, a mi gledamo Zadrugu dok on meni govori kako smo Luna i ja iste i da imamo iste situacije - rekla je Miljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Maja Marinković

#Miljana Kulić

'