AKTUELNO

Drama se nastavlja.

Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Možeš li nam objasniti tvoju rečenicu ''Meni je našla da morališe jedna Luna Đogani''? - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

Tu sam preterao. Evo i u tim situacijama se može videti da se ona takmiči sa mnom. Preterao sam. Nije mi jasno ovo dranje ovde - rekao je on.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Uvek priznam za razliku od njega kada pogrešim. On vrlo dobro zna kakva sam ja osoba. Preterala sam i ja. Iz poštovanja je trebalo da budem blaga, ali nisam. Bila sam gruba. Nismo se svađali oko toga. Nemam sa kim ovde da se takmičim, pogotovo sa mojim dečkom. Ceo život sam inadžija i on to zna i sada. Ti ćeš da žališ za mnom, lajkovaćeš mi spotove i slike. Lažovčino jedna. Mnogo sam te volela, ali ti je finale bitnije. Molim sve da svi okače da zaprate Marka - govorila je Luna.

U komentarisanje njihovih odgovora umešao se Toma Panić. Njega je zanimalo da mu Luna kaže što je čekala toliko da shvati kakav je Marko.

Ubedio me je da je dobar čovek. Tako sam se i postavila, večeras je sve rekao. Verovala sam da nije kao Sloba, ali sam pogrešila - kratko je odgovorila Đoganijeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'