AKTUELNO

Iako je njega ovo nasmejalo, ona nije mogla da dođe sebi od prizora!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su gledali snimak u kome Marko Miljković nakon žestoke svađe sa Lunom Đogani krije njenog medveda u fioku u sobi za izolaciju, a on je ustao da prokomentariše.

Išao sa njim po dvorištu, nisam znao gde ga sakrijem. Išao sam u pab, tamo je bio Savo, on bi odmah preneo. Onda sam otišao tamo, fioka je bila malo prljava, dno je bilo malo prljavo, pa sam stavio čaršaf - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević zasmejao je zadrugare kada im je rekao da kruži šala da je i meda završio u "fioci". Podsetimo, Miljković koristi taj termin za ljude sa kojima ne želi kontakt, pa je tako od početka rijalitija nekoliko zadrugara stavio u imaginarnu fioku, a većina njih su ukućanke sa kojima je imao ljubavni odnos.

Ja nemam ništa protiv da završe svi. Ljudi znaju šta ja ne volim. Ako se budu igrali sa mnom, budu pominjali moju porodici, završiće u fioci - dodao je Miljković, aludirajući na Lunu, pošto joj je ovih dana sve te stvari zamerao.

Luna nije želela da komentariše klip, a sve vreme se suzdržavala da ne zaplače, iako su joj oči bile pune suza.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'