AKTUELNO

Luna ne želi da prijateljicama pravi problem u vezi!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su gledali klip u kome Luna Đogani i Jovana Tomić Matora komentarišu to što je Sanji Stanković još jednom zasmetao njihov odnos. Podsetimo, od svog ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima, jedan od Sanjinih glavnih problema sa Matorom je to što je misli da ona i dalje gaji neke emocije prema Luni.

Danas su mi Jovana i Sanja prišle, one mi uvek priđu kad mi je loše, kao i ja njima. Jovana me je pitala da li hoćemo zajedno da jedemo, ja sam im se zahvalila. Danas je na "Pitanjima gledalaca" rekla da joj smeta to. I vrapci na grani znaju da je to glupa priča. Ja njih poštujem. Želim da ispravim to što je bilo prošle sezone. Krivo mi je bilo kad je Sanja to rekla. Onda se osećam bezveze kad me Jovana posle nešto pita. Baš mi je krivo i smorila sam se zbog toga. Posle su mi rekle da su se raspravljale. Iskreno, meni nije problem da se distanciram od obe. Ne želim da se svađaju. Pored mojih problema, da pravim i njima neki problem u vezi - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je gledala u pod tužno, a voditelj Milan Milošević je zapazio da Matoroj smetaju neke neobične stvari kod Lune, kao npr. to što Luna ne zna stvari o njoj, dok Jovana pamti i to koja je Đoganijevoj omiljena boja, hrana itd.

Živimo dve godine ovde, ona ne zna neke stvari. Ja osetim potrebu da je oraspoložim. Ja razumem Sanju u neku ruku. Malo mi je bilo neprijatno. Ja sam njoj tražila to isto od situacije sa Lazarom - ispričala je Jovana.

Onda su opet pokušale da opravdaju svoju bliskost, a Luna je u međuvremenu prokomentarisala Savu Peroviću da joj je samo on ostao u kući.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'