AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Ove noći će se znatno promeni odnosi između pojedinih zadrugara, a sve zbog emisije ,,Gledanje klipova". Na samom početku nastala je ogromna tenzija zbog nepredviđenih situacija, a jedna od njih bila je razgovor Stanije Dobrojević i Marka Miljkovića o Luni Đogani.

Međutim, Lepi Mića je siguran da je Dobrojevićeva ciljno savetovala Marka da pruži Luni još jednu šansu, pa priznao da ona sve to radi zbog kadra.

Foto: TvPink Printscreen

Sad će odmah svi da skoče zašto ja komentarišem, ali svaki par kad se svađa ume da izgovori ružne reči i da se posle pomiri. Naravno, ne bi trebalo, ali dešava se. Tako da, nekako gledam ih ovde gde je i on poganog jezika i ona histeriše. Juče on pokušava da spusti loptu, ona gasira i obrnuto. Slažem se sa onim što je rekla ona sinoć, ali mislim da treba da pređu preko tog inata i da daju sebi šansu napolju. Jednostavno, ona prolazi kroz emotivna rastrojstva, neće ni on da prizna kako sedi po ćoškovima i puši sam - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto to danas nije komentarisala za stolom? Ne, nego upravo tamo gde treba! Stanija to radi fantastično! Uvek je tu Marko u kadru, priča jedna za drugom. Ako ti je žao Lune, onda odeš i kažeš joj to! Ti samo tražiš kadar i da budeš dobra vila! - rekao je Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Stanija Dobrojević

'