AKTUELNO

Izaziva veliku pažnju ovih dana u kući!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip u kome Bora Santana, Eleonora Miljković i Mina Vrbaški pričaju o odnosu Maje Marinković i Marka Markovića. Mina je ustala da objasni poentu snimka, a onda je Stanija Dobrojević iznela mišljenje da je Bora ljubomoran na Marka zbog Maje, sa čim su se i Marinkovićeva i

Poenta klipa je da je Bora rekao da će Marko i Maja da se samo (pokazuje da imaju intimni odnos) i ćao - objasnila je Mina.
Juče u emisiji "Amnezija" je izjavio da sam ja rekla da mi se sviđa Marko Marković. A to je namerno uradio zbog Maje - dodala je Stanija Dobrojević.
Izašli smo Maja i ja iz sobe, ja rekoh: "Boro, kakvi smo Maja i ja ovako za plažu". Čovek izludeo, pita da li ga sprdam - ispričao je Marković.
Njemu je Marko rak rana. Prvo Miljković, sad Marković - dobacila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je odlučio da raskrinka Minu i Noru, pa izneo šta one pričaju o manekenu.

Ja sam čuo od pojedinih zadrugarki, koje jesu ili nisu zaljubljene u Marka Marković, da je on gej. U nemoći, kada nemaš šta da kažeš drugo, kažeš da je dečko p*der. Matora prokomentarisala da na uspomenama nema devojaka. Marija na "Igri istine" - ispričao je Mića.
Ja i Nora smo mislile na nešto drugo - pravdala se Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Lepi Mića

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

'