AKTUELNO

Niko nije očekivao ovo!

Kao i svakog petka, u Beloj kući su organizovane nominacije. Ovonedeljni vođa Dorotea Jovanović za svoje potrčke odabrala je bivše partnere, Aleksadnru Subotić i Davida Dragojevića, koji su zadnjih sedam dana proveli zajedno u izolaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su morali da izaberu koga šalju u zatvor, a koga će spasiti. Voditelj Ognjen Amidžić je tim povodom i stigao u Belu kuću, a onda su takmičari počeli sa glasanjem.

Marija Kulić očitala je lekciju Davidu Dragojeviću za sva vremena, pa je bez razmišljanja nominovala Davida zbog svih loših postupaka koje je napravio otkad je javno prevario svoju bivšu verenicu Aleksandru Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da mu sve ovo nije trebalo, ja mu želim svu sreću, ali sve što je uradio je mnogo loše i treba da prestane da povređuje druge ljude, jer će i on jednog dana biti povređen - rekla je Marija.

Ni Lepi Mića nije ostao imun na njih dvoje, pa je takođe kritikovao Davida i podsetio ga na grešku koju je napravio i zbog koje će ispaštati u narednom periodu.

Sve ukazuje na to da je on izdao Aleksandru, sve što je uradio nije trebao. Ispostavilo se da je Aleksandra za sve bila u pravu, jer su svi pričali da je ovo zapravo ona, a ne ona koja je bila prvi put ovde. Nominujem Davida - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je saopštio i koji je to takmičar dobio najmanji broj glasova svojih cimera, a to je ovoga puta Aleksandra.

Želim da se zahvalim svima i koji su glasali i koji nisu i pozdravljam svoju porodicu - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su bili zaprepašćeni kada je voditelj otkrio i ko od učesnika ima najmanje glasove publike, a koji će se ujedno boriti za opstanak u Zadruzi zajedno sa Aleksandrom. Ovoga puta će se u duelu pojaviti Pavle Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima možete pogledati kako je sve to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'